Vendéglátás
Ahhoz képest, hogy mekkora az egész völgy, számos különböző étkezési és italozási lehetőség közül választhatsz – nyáron. Ősszel és tavasszal jóval szűkebb a kínálat, télen pedig – hétvégék kivételével – alapvetően zárva van szinte minden. Jó tanács: idényen kívül ne hidd el azonnal, ami a Google-n vagy a Facebook-on nyitvatartásként szerepel, inkább telefonálj.
Tehát a lehetőségek: borozgatni ugye itt vannak a borospincék és számos helyen isteni kaját is találhatsz – de általában előzetes bejelentkezés és rendelés szükséges.
Étteremként (azaz van étlap és felszolgálás) működik Antalfán a Zsóka Fogadója, a Dobosi Birtokközpont és szezonban a Balázs-hegyen a Gergely Borház, a Tagyon-hegyen a Tagyon Birtok. Kicsit távolabb, Zánkán a Theodora, a partközeli Fészek, a parti Zen Garden-ben található Bamboo Bistro és persze az északi parti gasztroforradalom egyik meghatározó helyének számító Neked Főztem (a környékbeli – pl. köveskáli meg dörgicsei - jó helyeket itt kihagyjuk a felsorolásból, de ha érdekel, mit szeretünk onnan, itt megtalálod).
Ha a helyi fast food érdekelne, úgy szinte egész évben működik Szentantalfa multifunkcionális kávézó-pizzázó-kocsmázó-tekéző központja a Tekéző, illetve szezonban a fergetes kilátással bíró két popup bistro, a Budavári Liget és a Martinus borterasz.
Utoljára szerkesztve: 2023. április 9.