Boltok, szolgáltatások

Ha a nagy plázákat és a városszéli dobozáruházakat kedveled, akkor nem ez lesz a Nivegy-völgy legerősebb oldala számodra. Azonban amennyiben – elsősorban étel-ital fronton – hajlamos vagy meglátni a kicsiben a szépet akkor jó helyen jársz.

2023. március 17.

Szolgáltatások dossziéban 29 bejegyzés található!

További bejegyzés a dossziéban

A Chill Antalfa! Nivegy-völgyi kisokos célja saját szubjektív benyomásaink és magánvéleményünk megosztása, a tévedés és az eltérő vélemény jogát kifejezetten fenntartjuk. Kifejezetten nem célunk sem a reklám, sem a tájékoztatás. Az oldalon való megjelenésért vagy leírásokért a szerzők vagy a kiadó semmilyen ellenszolgáltatást nem kértek és nem kaptak az oldalon szereplő szolgáltatóktól. Az oldalon szereplő információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Az oldalon szereplő képek a szerzőktől, vagy az oldalon megjelenő szolgáltatók engedélye alapján a szolgáltató weboldaláról vagy Facebook oldaláról származnak.
Ha oldalunkon aktualitását vesztett hibás információval találkoznál vagy ajánlanál valami jó új helyet, kérjük jelezd nekünk: chillantalfa@gmail.com!