Chill Antalfa!

Adott a varázslatos Nivegy-völgy és közepén falunk: Szentantalfa. Mi már régen is tudtuk, hogy ez egy nagyon jó hely, de az utóbbi években egyre többen jönnek rá erre: a jóval ismertebb Káli-medence és a Dörgicsei-medence közé ékelődő kis völgyünket évről-évre egyre többen keresik fel.

2023. április 11.

Chill Antalfa! és környéke dossziéban 16 fogalommagyarázat található!

További fogalmak a dossziéban

A Chill Antalfa! Nivegy-völgyi kisokos célja saját szubjektív benyomásaink és magánvéleményünk megosztása, a tévedés és az eltérő vélemény jogát kifejezetten fenntartjuk. Kifejezetten nem célunk sem a reklám, sem a tájékoztatás. Az oldalon való megjelenésért vagy leírásokért a szerzők vagy a kiadó semmilyen ellenszolgáltatást nem kértek és nem kaptak az oldalon szereplő szolgáltatóktól. Az oldalon szereplő információk alkalmazásából fakadó bármilyen jogi következményért a kiadó felelősséget nem vállal.
Az oldalon szereplő képek a szerzőktől, vagy az oldalon megjelenő szolgáltatók engedélye alapján a szolgáltató weboldaláról vagy Facebook oldaláról származnak.
Ha oldalunkon aktualitását vesztett hibás információval találkoznál vagy ajánlanál valami jó új helyet, kérjük jelezd nekünk: chillantalfa@gmail.com!